Култура

Закажан и втор концерт на Ричард Клајдерман во Скопје

Поради огромниот интерес за доаѓањето на Ричард Клајдерман во Скопје, чиј концерт, кој ќе се одржи на 01-ви Април 2017, е скорораспродаден, организаторите, Прагма Продукција, се одлучија и за втор концерт.

среда, 01 март 2017

Поради огромниот интерес за доаѓањето на Ричард Клајдерман во Скопје, чиј концерт, кој ќе се одржи на 01-ви Април 2017, е скорораспродаден, организаторите, Прагма Продукција, се одлучија и за втор концерт, кој Ричард Клајдерман ќе го одржи на 02-ри Април 2017 во Македонската Опера и Балет.

Концертот на овој светски пијанист е поддржан од Министерството за култура на Република Македонија.

Билетите за вториот концерт ќе бидат пуштени во продажба од утре на сите продажни места на Купи Карти За Се низ цела Македонија, Пола Југотон и билетарата на Македонска Опера и Балет.

Содржината е прочитана 750 пати.