Инфо

Колку сте спремни да инвестирате во себе? Дали парите и времето се вашите изговори кои што ве одалечуваат од тоа што сакате да го направите?

петок, 17 ноември 2017

Направете нешто убаво и несекојдневно за себе! Бидете и вие дел од оваа прекрасна, светски призната НЛП програма.

НЛП Стартерот ќе ви овозможи да го зајакнете вашиот ментален имунитет за да креирате подобар баланс на физичко, емотивно и енергетско поле.

Невро лингвистичкото програмирање е наука за однесувањето која што ќе ви овозможи:
- Да откриете што вистински сакате да постигнете?
- Како да дојдете до тоа?
- Што ќе ви значи доколку го постигнете?
- Што ве води напред?
- Што ве мотивира?
- Како да бидете успешни во животот и со тоа да бидете мотивација за себе и за другите?

Колку сте спремни да инвестирате во себе? Дали парите и времето се вашите изговори кои што ве одалечуваат од тоа што сакате да го направите?

Невро лингвистичко програмирање е програма за позитивна промена, дизајнирана за трансформација на лично и професионално поле.
НЛП е патување кое што секогаш ќе го памтите, бидејќи секојдневно ќе имате корист од сето тоа што ќе го научите на оваа програма.

Доколку сакате:
-Личен и професионален развој,
-Подобра конекција и релација со луѓето,
-Нови можности и перспективи во вашиот живот,
-Успех во животот,
-Да го реализирате тоа што вистински го сакате,
-Да бидете тоа што навистина го посакувате,

Тогаш време е, да започнете го НЛП паувањето и да ги креаирате и остварувате вашите соништа!
Teрмини на одржување:
28.11 - 17.00 - 20.00
29.11 - 17.00 - 20.00
30.11 - 17.00 - 20.00

Вашата инвестиција за НЛП Стартер изнесува 200 евра.

Тренер - Марина Анчевска, НЛП тренер, бизнис и лајфстајл коуч,мотиватор, инспириратор, јога учител, холистички терапевт.

http://centerbpsee.com/notice/nlp-practitioner-program-bhnm/

За повеќе информации и брошура:

contact@centerbpsee.com и 078 402 762 

Содржината е прочитана 430 пати.