Здравје/ Убавина

„ДАМА-ДА“ тематски ден за здравјето и убавината во функција на современата жена ви го претставува салонот за убавина MISS EN

За денот на вљубените подгответе се, бидете негувани и посетете го салонот за убавина MISS EN, кој што ви овозможува задоволство и индивидуална грижа за надворешната и внатрешната убавина како приоритет на секоја современа жена. MISS EN ќе се претстави со свој штанд на тематскиот ден „ДАМА-ДА“ кој ќе се одржи на 31.03.2018 година во Holiday Inn - Скопје

вторник, 13 февруари 2018

 

Во салонот MISS EN ви се достапни сите третмани за нега, спој на идеална козметичка линија за совршен изглед на вашето лице и тело.

 
Токму органската козметика „AURIĒGE-PARIS“ е изборот на овој салон, а светска хит терапија- мадеро, која што се заснова на користење на анатомски дрвени елементи (оклогии),  ќе ви озвозможи релаксација со природен третман без алергиски реакции на кожата.

Големото семејството на MISS EN го чинат клиентите кои се нивна привилегија!

Содржината е прочитана 985 пати.