Бизнис вести

„ДАМА-ДА“ со видео запис

понеделник, 28 мај 2018

Тематскиот ден „ДАМА-ДА“ со свој видео запис. На порталот на агенција „Марили“ www.maili.com.mk и на Јутуб каналот поставено е 58-минутно видео со сите учесници предавачи, изложувачи, со хумантарната акција на слики и со специјалната гостина Јеена Бачиќ Алимпиќ.

Видеото се наоѓа во горниот дел лево,со назив ДАМА-ДА
 

Содржината е прочитана 581 пати.