Инфо

Автобусите на ЈСП во петок ќе возат по неделен возен ред

Од претпријатието информираат дека корисниците на нивните услуги возниот ред можат да го видат на нивната веб страница jsp.com.mk

среда, 13 јуни 2018

Јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ информира дека во петок, 15 јуни, поради државниот празник Рамазан Бајрам, автобусите на ЈСП ќе сообраќаат по неделен летен возен ред.

Од претпријатието велат дека корисниците на нивните услуги возниот ред можат да го видат на веб страницата на ЈСП jsp.com.mk.
 

Содржината е прочитана 303 пати.