Бизнис вести

Излезе од печат летното издание на Бизнис каталог на Р.Македонија 2018

четврток, 26 јули 2018

Излезе од печат и пуштено е во дистрибуција новото летно издаие на Бизнис каталог на Р. Македонија за 2018 година со бројни и квалитетни содржини и со подарок за читателите – ваучер со 50 отсто попуст за последната книга „Куферот од Берлин“ на Јелена Бачиќ Алимпиќ. Книгата е во продажба во салоните на „Матица“, а Бизнис каталогот со ваучерот, ќе може да го најдете од понеделник на трафиките во Скопје, Охрид, Струга, Штип, Прилеп, Битола, Струмица и други градови.

 

Содржината е прочитана 833 пати.