Инфо

Ејуп Рустеми е нов директор на Македонски пошти

четврток, 23 август 2018

Ејуп Рустеми е именуван за нов директор на Македонски пошти на денешната седница на Владата.

„Досегашниот директор на Македонски пошти, Фадис Реџепи е разрешен од оваа должност поради завршување на неговиот мандат“, информира владиниот портпарол Мухамед Хоџа.

 

Содржината е прочитана 254 пати.