Инфо

Од петок се укинуваат сезонските линии 58 и 69

среда, 17 октомври 2018

ЈСП „Скопје“ од петок (19.10.2018 година) ги укинува сезонските линии број „58“ од Транспортен центар до Јаболци, Нова Брезница и број „69“ од Транспортен центардо Дивле, Катлановско Блаце, Кожле.

Посочените линии се сезонски и нивното функционирање е утврдено со одлуката за линиски превоз на патници во Град Скопје.
 

Содржината е прочитана 342 пати.