Здравје/ Убавина

Жанета Естетик со подарок за Денот на вљубените

понеделник, 11 февруари 2019

За Денот на вљубените Жанета Естетик овозможува користење на чоколадни третмани за лице за двајца со масажа на дланки со топло масло од чоколадо. Жанета естетик ќе се претстави и на темасткиот ден „ДАМА-ДА-Здравјето и убавината во функција на современата жена“ што ќе се одржи на 30 март 2019 во Дом на АРМ.

Жанета Еестетик чокладниот третман за две лица за Денот на вљубените го овозможува како едночасовно уживање по цена од 1.500 денари.

Чоколадото го поттикнува хормонот н љубовта.

Овој козметичко фризерски салон опстојува 27 години со голем број третмани за разубавување меѓу кои најексклузивни се:
- колагенска маска со 24 каратно злато
- маска со 100 отсто кавијар
- маска со матични клетки од алпска ружа
- третман со маска од бисер и дијамантска прашина
- нехируршки лифтинг
 

Содржината е прочитана 506 пати.