Здравје/ Убавина

ДАМА-ДА ви го претставува накитот МИТАС, префинета убавина за секоја дама

На тематскиот ден „ДАМА-ДА-Здравјето и убавината во функција на современата жена“ што ќе се одржи на 30 март во Дом на АРМ ќе може да го посетите штандот на кој ќе бидат изложени уникатни парчиња накит МИТАС и да ја искористите можноста по специјална цена да купите од овој рачно изработен софистициран накит

петок, 08 март 2019

 

ДАМА-ДА ви го претставува накитот МИТАС. На тематскиот ден „ДАМА-ДА-Здравјето и убавината во функција на современата жена“ што ќе се одржи на 30 март во Дом на АРМ уникатните парчиња од накитот МИТАС ќе бидат изложени на штанд и притоа ќе може да се купат по специјална цена.

МИТАС –Скопје повеќе од 25 години нуди накит со елегантен и модерен стил.

Во МИТАС може да се најдат рачно изработени уникати парчиња од благородни материјали, сребро и злато со вградени природни бисери, природни камења и кристали Сваровски.

Накитот е софистициран, со дизајн од реномирани брендови, зрачи со сопствен стил и е приказна исполнета со љубов пренесена до секој купувач.

Накитот МИТАС претставува префинета убавина за секоја дама.
 

Содржината е прочитана 621 пати.