Инфо

ЈП „Комунална хигиена“ – Скопје со нова услуга за онлајн плаќање сметки

петок, 19 јуни 2020

ЈП Комунална хигиена – Скопје од денеска воведува нова интернет-услуга за електронско плаќање, која има за цел на корисниците да им овозможи онлајн-плаќање на сметките за собирање и транспорт на комунален отпад.

Пристапот и инструкциите како да се користи услугата се достапни на следниот линк: https://e.khigiena.com.mk/
 

Содржината е прочитана 86 пати.