Елена Лука Ве кани на отворањето на својот нов showroom во ГТЦ

Модната куќа „Елена Лука“ ве поканува на отворањето на својот нов showroom во ГТЦ Скопје. Новиот салон се наоѓа на 1 кат до кино „Милениум“.

Големото отворање ќе биде во сабота 16 јануари во 12:00 часот.

„Да ја започнеме годинава со многу љубов, многу изненадувања и попусти. Ве очекуваме заедно да ја споделиме среќата и да ја почувствуваме љубовта.

Се надеваме дека нашата нова продавница ќе стане Вашето ново омилено место за мода и шопинг“, велат од „Елена Лука“.


Статијата е прочитана 1378 пати.

Сподели: